Betaal & verzendwijze

Verzend en betaalwijze van Original CBD

Original CBD biedt verschillende online betaalmethodes aan via de payment provider Buckaroo. Buckaroo Online Payment Services is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers.

De betaalmethodes waaruit u kunt kiezen zijn:

deal

Betalen met Ideal

iDeal is een zeer makkelijke en veilige manier om je bestelling mee te betalen. Plaats simpelweg je bestelling en je zal worden doorgestuurd naar onze provider’s betaalpagina.

De betaling is direct te maken en zal direct op onze rekening worden bijgeschreven.(iDeal is alleen beschikbaar binnen Nederland)

sepa

Betalen per bankovermaking

U kiest bij het Afrekenen voor Bank Overmaking.
Nadat u de bestelling bevestigd heeft, ontvangt u een e-mail van ons.
In deze e-mail staan alle gegevens vermeld die u nodig heeft om de bankovermaking te doen.
Vermeld u alstublieft zoals gemeld in de e-mail de benodigde gegevens om dit juist te laten verlopen.

Let op: Vaak wordt de betaling direct doorgevoerd, maar een overschrijving kan tot wel 5 dagen duren, afhankelijk van waarvandaan je de overschrijving doet. We beginnen met het verwerken van je order zodra je betaling binnen is.

bank

Bancontact/Mister Cash (belgie)

Bankcontact/Mister Cash zorgt voor een makkelijke, veilige en betrouwbare manier van betalen via je eigen bank. Plaats simpelweg je bestelling en je zal worden doorgestuurd naar de betaalpagina van je bank.

Bankcontact maakt gebruik van dezelfde veiligheidsprotocollen als een bankoverschrijving. Je hoeft geen software te installeren – als je een online bankrekening hebt, kun je deze simpele en makkelijke betaalmethode gebruiken.

post

Bestellingen worden bezorgd door PostNL

Alle bestellingen worden door middel van brievenbus post en eventueel als pakketje aan PostNL gestuurd. Als u voor 16:00 op werkdagen uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u de bestelling de volgende dag.

Bij pakket bezorgingen is het mogelijk om een track&trace nummer op te vragen en uw bestelling te kunnen volgen. Al onze bestellingen zullen kosteloos naar u verstuurd worden.

Verzenden naar het buitenland

Original CBD verzendt nu ook naar landen binnen de Europese Unie. Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur  worden meestal op dezelfde dag verzonden. De levertijden variëren tussen bestemmingen.

Aan de volgende landen levert Original CBD op dit moment.
Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, UK, Oostenrijk, Zwitserland,Italië, Oekraïne, Noorwegen, Polen

Verzenden we momenteel niet naar uw favoriete locatie? 
Neem contact op met info@cbdoriginal.nl om ons te informeren over uw voorgestelde verzendingsbestemming.